NODERĪGA INFORMĀCIJA DALĪBNIEKIEM!!!! BACK

Arī šeit ir atbildes uz jautājumiem, kuri varētu būt aktuāli!

  1. Par dalības numuriem - Tiem jabūt piestiprinātam priekšpusē redzamā vietā visu laiku. Ieskrienot finišā jabūt skaidri redzamam numuram, lai varētu fiksēt Jūsu laiku. Ja nebūs numurs - diskvalifikācija.
  2. Svarīgi ievērot savu starta laika.
  3. Komandas kopējais laiks tiek fiksēts PĒC pēdējā finišējušā biedra.
  4. Neskaidrības trasē -  Ja trasē rodās jebkādas neskaidrības, nekavējoties vērsieties pie draudzīgajiem tiesnešiem un viņi ar lielāko prieku Jums visu paskaidros. Kā arī esam acīgi un vērojam zīmes. Neskrienam pakaļ citiem, bet domājiet pats!
  5. Nepārvarami šķēršļi -  Šķēršļa izpilde OBLIGĀTI ir jāuzsāk! Ja nevar pārvarēt kādu šķērsli, tad droši vērsieties pie tiesneša un veiciet soda uzdevumu, kuru veicot, paejiet malā un netraucējiet citiem drosminiekiem. Pēc izpildes šķērsli varam apiet, izlaist un doties trasē tālāk.
  6.  IEVĒROSIM Godīguma principu!!!! Ja pie kāda škēršla tiesnešu nav, šķērslis ir jāpilda. Ja nevariet – 10 soda burpees. Pasākums Jums – pārvarēt un izaicināt sevi un kāpēc mānīt sevi ar šmaukšanos :)
  7. Nepārvērtēt savas spējas - Ļoti svarīgi ir nepārvērtēt savas spējas,  atrast savu īsto ritmu,  lai izvairītos no liekām traumām. Ja trasē redzat, ka kādam ir slikti, palīdziet vai ziņojiet tuvākajam trases tiesnesim.
  8. Palīdzība viens otram -  Jūs droši drīkstat viens otram palīdzēt,  pastumt, pavilkt, panest un tiks augsti vērtēts atbalsts vienam no otra.   Palaidīsim pa priekšu ātrākos skrējējus, kuri skrien uz rezultātu.

 

                                                                 Cienīsim viens otru, novēlam izturību un LAI IZDEVIES pasākums!

 



Last modification at: 2023-09-16 09:29:58